Martin Polák

Specialista pojištění
Martin Polák

Představení

Martin se řídí mottem  „Kdo nic neriskuje, nic nezíská.“ 

Profesní historie

Martin od roku 2012 do roku 2017 působil jako Senior Consultant ve společnosti Partners. V roce 2016 založil vlastní realitní kancelář, kterou úspěšně vede dodnes. Od roku 2018 spolupracuje s Broker Trustem, kde se zaměřuje na finanční zprostředkování. V roce 2019 začal působit také v oblasti posudkové činnosti, konkrétně v odhadech nemovitostí. Od roku 2024 je navíc spojen s platformou hyponamíru.cz, kde se věnuje dalšímu rozvoji své kariéry v oblasti realit a financí.

Pracovní úspěchy, milníky a výsledky

Martin považuje za svůj největší úspěch skutečnost, že se již 12 let věnuje jednomu oboru, ve kterém si vybudoval pevné postavení. Během této doby pomohl stovkám spokojených klientů a získal široké znalosti nejen ve financích, ale i v realitách. Díky tomu dokáže efektivně propojit oba byznysy a porozumět jejich zákonitostem.

Martin také dosáhl nejvyššího možného vzdělání v ČR pro realitní makléře a úspěšně absolvoval kompletní zkoušky pro finanční zprostředkování. Díky své jazykové vybavenosti (angličtina, němčina a základy francouzštiny) se navíc věnuje i přeshraničním obchodům.

Martin a práce v hyponamíru.cz

Martinovou prací je pojištění obecně, ať už v návaznosti na hypoteční úvěry tak i pro běžný život lidí a firem - jakou jsou auta, zaměstnanecká odpovědnost nebo třeba i flotilová pojištění apod. 

Díky zkušenostem s kompletním poradenstvím, širokým znalostem v oboru a etickému nastavení vyniká především to, že je schopen posoudit návaznosti jednotlivých služeb, jejich propojenost nebo jedinečnost a k tomu přesně vybrat to správné řešení.

Martinovy silné stránky jsou vytrvalost, komplexní uvažování nad problémy a řešením z mnoha úhlů, empatie, naslouchání a nezdolnost.

Vzdělání

Martin v letech 2005 až 2011 studoval na Dvojjazyčném gymnáziu Dr. Karla Polesného ve Znojmě, kde absolvoval výuku vybraných předmětů v německém jazyce. Po maturitě pokračoval ve studiu na Vídeňské univerzitě v oboru politologie a politické vědy v letech 2011 až 2013.

Následně se rozhodl pro ekonomické vzdělání a mezi lety 2014 a 2017 studoval na Soukromé vysoké škole ekonomické obor Ekonomika veřejné správy, kde získal titul Bc. Poté se jeho zaměření přesunulo na kombinovaný obor soudního inženýrství na Vysokém učení technickém v Brně, který zahrnoval ekonomii, stavebnictví a právo. Tento obor mu umožňuje provádět odhady nemovitostí. Martin úspěšně ukončil studium v roce 2019 získáním titulu Ing.

Volný čas

Martin odmala sportuje. Hrával hokej, poté florbal, který dnes hraje pouze na amatérské úrovni. Miluje fotbal. Nejraději je však se svou rodinou. Miluje cestování a poznávání nových míst.

Odkaz na LinkedIn

Martin Polák | LinedIn

Pojištění zprostředkovává jako vázaný zástupce zapsaný v registru ČNB pod IČO: 02378591 a zároveň registrovaný pod samostatným zprostředkovatelem pojištění Broker Trust, a.s. IČO: 26439719.