Jan Špičák

Specialista pojištění
Jan Špičák

Představení

Honzovým cílem je nastavit zajištění tak, aby vás nebo vaše blízké v těžkých situacích podrželo a pomohlo, investice zůstaly kde mají. Zajišťuje vás a váš majetek aby vaše investice zůstaly kde mají i v těžkých životních situacích

Profesní historie

Honza působí na trhu pojišťovnictví již 4 roky. Svoji kariéru zahájil v září 2021 jako obchodní zástupce Allianz pojišťovny. V lednu 2023 absolvoval obchodní stáž v rámci Allianz v UniCredit Bank, kde se primárně zaměřil na oblast životního pojištění. Po půlroční stáži přestoupil na pozici pojišťovacího specialisty v UniCredit Bank. Zde se specializuje na životní a majetkové pojištění k hypotečním úvěrům.

Honza pravidelně školí bankéře v největší pobočce v Jihomoravském kraji, kde na týdenní bázi poskytuje metodickou podporu, zajišťuje prezentace a nese odpovědnost za výsledky v oblasti pojištění. Během svého působení v UniCredit Bank se několikrát umístil mezi top 5 prodejci pojištění. Celkem má na svém kontě přes 150 aktivních smluv, z nichž většina se zaměřuje na životní a majetkové pojištění.

Jan a práce v hyponamíru.cz

Honza se ve své každodenní práci věnuje především komunikaci s klienty, a to jak telefonicky, tak online. Jeho hlavní náplní je řešení změn ve smlouvách, asistence při pojistných událostech a aktivní účast na školeních, která mu pomáhají neustále se zdokonalovat. Společně se svým týmem pracuje na přípravě optimálních nabídek pro klienty.

Honza klade velký důraz na budování dlouhodobých a důvěryhodných vztahů s klienty. Jeho cílem je vždy najít takové řešení pojištění, které klientům zajistí klid a pocit jistoty.

Vzdělání

Honza má úplné střední vzdělání s maturitou, které získal na Gymnáziu Mojmírovo náměstí s.r.o. v Brně. Namísto vysoké školy se rozhodl pro cestu odborných kurzů, které jsou více propojené s praxí a umožňují mu rychleji aplikovat získané znalosti v pracovním prostředí.

Volný čas

Honza má rád motorky, cestování a fitness.

Spotřebitelské úvěry zprostředkovává jako vázaný zástupce zapsaný v registru ČNB pod IČO 14298261 a zároveň registrovaný pod samostatným zprostředkovatelem pojištění Broker Trust, a s., IČO: 26439719.