Petr Suchý

Petr Suchý

Představení

Petr se řídí mottem „S úsměvem a dobrou náladou jde vše lépe. Prostě na pohodu a ať to šlape.“

Profesní historie

Petr má bohaté zkušenosti z obchodních firem s přesahem do oblasti HR, včetně budování a rozvoje týmů. Jako regionální manažer pro Moravu se věnoval prodeji služeb, prodlouženým zárukám, splátkovým programům a rozvoji prodejních dovedností na prodejnách po celé Moravě.

V roli vedoucího kanceláře ve společnosti Allianz měl na starosti nábor nových zaměstnanců, jednání s klienty a plnění firemní strategie. Během svého posledního působení, které trvalo 3,5 roku, nastoupil do firmy, kde bylo původně jen deset obchodníků. Tento tým pročistil a následně rozšířil až na 60 členů, které úspěšně vedl a řídil.

Pracovní úspěchy, milníky a výsledky

  • Vybudoval fungující tým 60 lidí.
  • Zakládá si na přátelském přístupu, z jeho klientů se stávají přátelé.
  • 3krát se stal regionálním manažerem roku na různých projektech.

Petr a práce v hyponamíru.cz

Petr vnímá oblast HR jako mnohem více než jen nábor a inzerci. Jeho práce zahrnuje široké spektrum činností spojených s celým životním cyklem zaměstnance ve firmě. Pro něj je nejdůležitější, aby kolegové mohli říct: „Chodím do práce rád, do kanceláře se vždy těším.“

Na své pozici si Petr nejvíce užívá možnost pracovat s lidmi, komunikovat a neustále zlepšovat firemní kulturu. Baví ho být součástí rozvoje firmy a vytvářet prostředí, kde se lidé cítí dobře. Mezi jeho silné stránky patří výborná komunikace, férový přístup a upřímnost – říká věci tak, jak je cítí. Má rád řád, je inovativní a přináší nová řešení.

Vzdělání

Petr nejdříve začínal v gastronomii. Později ho to čím dál více táhlo k obchodu a práci s lidmi. Vystudoval střední školu zaměřenou na podnikání v obchodě a službách.

Volný čas

Petr se ve volném čase věnuje své rodině, turistice, práci na zahradě, práci na vinohradě a výrobě vína, nebo třeba dobrovolnické činnosti.

LinkedIn

Petr Suchý | LinkedIn